« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.t pi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobić biały ser/twaróg z mleka wiejskiego? Date: Wed, 9 Jun 2004 14:17:22 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 7 Message-ID: <ca6v9o$svu$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <0...@n...onet.pl> <ca6orm$grn$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: s0cfpi.pkobp.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1086783609 29694 194.242.62.14 (9 Jun 2004 12:20:09 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Jun 2004 12:20:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:204228 Ukryj nagłówki Zgadzam się z przedmówcami - nie gotować. Dodam tylko poradę praktyczną: |
Zobacz także