Data: 2007-10-10 12:22:01
Temat: Re: Jak zrobic bigos
Od: "Bożena" <n...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krystyna Chiger" wrote in message news:470cae69$1@news.home.net.pl...
> Chleb ciemny, ale nie taki "grudkowaty" jak nasze razowce. Kminek
> na skórce. Dodatkowo - jem go przez ok. 2 tygodnie i jest dobry,
> daje się cieniutko kroić. Akurat go mam, więc jak nie zapomnę
> to jutro powieszę zdjęcie. Jest kilka gatunków tych chlebów
> i ilość kminku jest różna, nazw nie zapamietałam.
Nie wiem, który akurat masz teraz, ale ja przywożę ten:
http://www.vilniausduona.lt/images/1108487713.jpg
lub ten:
http://www.vilniausduona.lt/images/1108489561.jpg
Do Ciebie przynosiłam chyba ten pierwszy, jesli mi pamięć figli nie płata.
Bożenka z Wilna :)
słoneczna miodzio dziewczyna
Strona grupowa - http://kuchenna.prv.pl
|