Data: 2003-07-20 18:05:14
Temat: Re: Jak zrobic dobry smalec ?
Od: maruda - Ryszard <maruda_smurf@#usun-to#.gdynia.mm.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
2003-07-20 19:12, osoba przedstawiająca się jako 'Kzysio', zachciała
zauważyć:
> Użytkownik "troll_alex" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:bfehi5$h8q$1@atlantis.news.tpi.pl
>
>>Jaki jajcaz z tego Kzysia! Margaryna to gówno!
>
>
> Ale z Ciebie jest znawca... Słonina, to dopiero jest gówno...
>
>
>>Macie swoją grupę, to tam
>>piszcie o swoich zboczeniach.
>
>
> Czy ja o czymś nie wiem? W opisie czytam "uroki kuchni i rozkosze
> podniebienia" To chyba właściwa grupa...
> A tak przy okazji, skoro już mówimy o zboczeniach, (powiem to cicho) chyba
> nie żywisz się mięsem?... brr... na samą myśl ciarki mnie przeszły.
>
Tak troszkę złośliwie zapytam (bo podobnoż o zdrowie chodzi), jak usunąć
sole niklu z margaryny? I czy wiesz, jak wygląda produkcja margaryny?
Tak tak odnośnie źródła przepisu: <Przepis z "Naturalna Kuchnia
Wegetariańska cz. 2" wyd. Fundacja Źródła Życia>.
Naturalna w kontekście margaryny trąci hipokryzją.
R.
|