Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak zrobić perfekcyjną jajecznicę ? Re: Jak zrobić perfekcyjną jajecznicę ?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak zrobić perfekcyjną jajecznicę ?

« poprzedni post
X-Received: by 10.31.183.143 with SMTP id h137mr4165vkf.0.1499877656123; Wed, 12 Jul
2017 09:40:56 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.31.183.143 with SMTP id h137mr4165vkf.0.1499877656123; Wed, 12 Jul
2017 09:40:56 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!
188no404443itx.0!news-out.google.com!p50ni5547qte.0!nntp.google.com!v31no190189
qtb.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Wed, 12 Jul 2017 09:40:55 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <ok4oru$h20$1@node1.news.atman.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=79.191.100.128;
posting-account=zM1RagoAAABTI00siSfGoyMwfAGqCgDP
NNTP-Posting-Host: 79.191.100.128
References: <oi1483$8ca$1@sunflower.man.poznan.pl> <ok4oru$h20$1@node1.news.atman.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <2...@g...com>
Subject: Re: Jak zrobić perfekcyjną jajecznicę ?
From: i...@g...pl
Injection-Date: Wed, 12 Jul 2017 16:40:56 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377301
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 12 lipca 2017 11:07:11 UTC+2 użytkownik stefan napisał:
> W dniu 2017-06-16 o 19:24, tandoori.curry pisze:
> > Oczywiście rozumiem że dla każdego ta perfekcja oznacza coś innego ))
> > Zazwyczaj robię klasycznie tzn boczek i szczypiorek.
> > I to jest OK jak dla mnie.
> >
> > Chodzi mi w tym przypadku o detale przygotowania które sprawią że
> > konsystencja i smak będą idealne...) pozdrawiam
> >
> taka ciekawostka - jajówa alibo omlet. Na winie!!!!
> ,,Masła w rynce rozpuść, jajec rozbiy z winem y cukrem y cynamonem, ubiy
> to społem, a wley na gorące masło, usmażywszy day z rynka, a nie mieszay."
> Acha, na trzy jajka potrzeba 1/3 szklanki białego wina (półsłodkiego) a
> rynka to dzisiejsza patelnia...
> smacznego
> pozdr
> Stefan

Omlet. Bym określiła - a la szodonowy.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?