Data: 2002-08-12 07:09:18
Temat: Re: Jak zrobić podróbke KFC ale lepsza?:-)
Od: "Krzysztof" <u...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
monoglutaminian sodu to sztandarowy (mocno rakotworczy) dodatek do
wszystkich (prawie) dan KFC - polepszacz smaku.
KFC to pieprzniety moloch trujacy ludzi.
pomimo, ze wiem gdzie te przpisy szukac nie powiem ze wzgledu na Twoje
zadufani i pochlebianie tym blaznom.
"HaNkA ReDhUnTeR" <hanka.redhunter@(USUN-TO)interia.pl> wrote in message
news:aj6jep$ber$1@news.tpi.pl...
> Jak w temacie? :-))) Chcę usmazyć qrczkowe częsci na modłę tych z KFC - w
> czym je pomoczyć i co zrobić zeby uzyskać taką skórke? Zwykła panierka to
> nie jest:-(( Ewentualnie proszę o alternatywne przepisy :-))))
>
> Pytam bo już wiem, ze przyjdzie mi robic danko z qrczaka w miescie gdzie
nie
> ma KFC - nie do wiary, że są jeszcze takie:-)))))))
>
> HaNkA
>
>
|