| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: BasiaBjk <b...@q...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobić sos, który ma być biały? Date: Fri, 25 Nov 2005 13:22:00 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 14 Message-ID: <dm6vld$psk$1@inews.gazeta.pl> References: <dm6moj$dap$1@news.onet.pl> <dm6n8p$c5e$1@inews.gazeta.pl> <dm6nji$goq$1@news.onet.pl> <dm6ntc$hv4$1@news.onet.pl> <dm6o6n$j7q$1@news.onet.pl> <dm6og7$kao$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: bns42.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1132921325 26516 83.29.8.42 (25 Nov 2005 12:22:05 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Nov 2005 12:22:05 +0000 (UTC) In-Reply-To: <dm6og7$kao$1@news.onet.pl> X-Accept-Language: pl, en-us, en X-User: bajarka User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; PL; rv:1.7.2) Gecko/20040803 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:253823 Ukryj nagłówki Użytkownik Joanna Duszczyńska napisał: | |
Zobacz także