Data: 2005-11-25 10:20:05
Temat: Re: Jak zrobić sos, który ma być biały?
Od: "Bruno" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:dm6og7$kao$1@news.onet.pl...
>
> >
> Nie wiem, co basia miała na myśli, ale obsmażasz kawałki kurczaka dodajesz
> pieczarki (pamiętaj, że bieczaki myszą być bielutkie z wierzchu, a pod
> spodem różowe - jeśli pod spodem są szaro brązowe, to sos będze
> nieapetycznie szary). Pieczarki zapewne złośliwie puszczą trochę wody i
> wtedy zagęszczesz to śmietaną, lub smietaną z odrobiną mąki.
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
O, właśnie, dziękuję bardzo :))
--
Czy 100 dni Ci wystarczy Kazimierzu?
http://100dni.blox.pl
|