Data: 2015-02-15 17:45:46
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: "Pszemol" <P...@P...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
news:54e09943$0$2194$65785112@news.neostrada.pl...
> Pszemol wrote:
>
>> "krys" <k...@p...onet.pl> wrote in message
>> news:54df9693$0$2175$65785112@news.neostrada.pl...
>>> XL wrote:
>>>
>>>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 19:15:22 +0100, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> Skoro tak twierdzisz - dawaj przepis na swój specjał.
>>>>> Patelnię nierdzewną mam;-)
>>>>
>>>> Takie coś to raczej w żeliwnej emaliowanej albo po prostu na tzw
>>>> czarnej,dobrze wypalonej.
>>>
>>> Ej no, parę postów temu twierdziłeś, że nierdzewna daje radę,
>>> to się teraz sianem nie wykręcaj ;-)
>>
>> Wplotła Ci się chałka... ;-)
>
> Ale parzona, czy nie?
No niestety ta parzona... ;-)
|