Data: 2007-03-05 12:10:34
Temat: Re: Jaka surówka do zrazów?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JaMyszka" <f...@g...com> wrote in message
news:1173096502.511067.87260@p10g2000cwp.googlegroup
s.com...
On 5 Mar, 12:14, "Kulinarny.Net" wrote:
> Do potraw duszonych z mięsa wołowego najwłaściwszym dodatkiem są buraczki
> zasmażane.
> Buraczki zasmażane
Eee... nie, no...
A mizeria? Zarówno na słodko, jak i słono, w zależności jak kto lubi?
Takie czasy, że nawet w zimie możemy ją podawać;-)
Witaj Gryzaczku!
A ćwikła z chrzanem i kminkiem?
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat (Nobel?): http://www.fah.pooh.priv.pl/
|