Data: 2007-03-05 12:11:10
Temat: Re: Jaka surówka do zrazów?
Od: "Szpilka" <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "JaMyszka" <f...@g...com> napisał w wiadomości
news:1173096502.511067.87260@p10g2000cwp.googlegroup
s.com...
On 5 Mar, 12:14, "Kulinarny.Net" wrote:
>> Do potraw duszonych z mięsa wołowego najwłaściwszym dodatkiem są buraczki
>> zasmażane.
>> Buraczki zasmażane
>Eee... nie, no...
>A mizeria? Zarówno na słodko, jak i słono, w zależności jak kto lubi?
Jak mizeria pasuje to i sałata ze śmietaną. :-)
>Takie czasy, że nawet w zimie możemy ją podawać;-)
Teraz w zimie to i dorodne pomidory w warzywniaku mają. Ale ja nie mam
odwagi ich kupic :-)
Sylwia
|