Data: 2000-11-28 20:15:17
Temat: Re: Jaki Chleb
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ola" <o...@k...gliwice.pl> napisał...
> "Joanna Duszczyńska" wrote:
> >
> > Nie Olu! Nie chodzi mi o to co wspólnego ma oliwa z chlebem, tylko o to
co
> > wspólnego ma fakt, że oliwa rafinowana nie ma właściwości leczniczych z
tym,
> > że oliwa extra vergine zawiera tu cytuję gandalfa:
> > > > > drobne fragmenty roślin z
> > > > > których się je tłoczy (skadinąd też dobroczynne), ale przy
smażeniu te
> > > > > fragmenty się "palą", co nie jest za dobre.
> >
>
> to ma tyle do tematu, ze autor postu "jaki chleb" pytal o cos
> najzdrowszego do smazenia
Czy Ty udajesz, czy naprawdę nie rozumiesz?
Joanna
|