« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!individua l.net!not-for-mail From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do chinszczyzny? Date: Wed, 21 Sep 2005 22:33:04 +0200 Organization: Niesz & Niesz Ltd. Lines: 21 Message-ID: <9...@g...com> References: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: e...@g...com Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: individual.net NrU9Ifad5R9fG4DbC0AQcg1wLEfeQsMKfJMS9lAIi5sD3REWwY X-Priority: 3 (Normal) In-Reply-To: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> X-Comment-To: carinus X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248319 Ukryj nagłówki
|
Zobacz także