| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: Katarzyna 'Bastet' Świderska <b...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do smażenia? Date: Wed, 15 Mar 2006 13:26:03 +0100 Organization: Dialog Net Lines: 16 Message-ID: <dv914v$uah$1@news.dialog.net.pl> References: <dv418k$3sb$1@opal.futuro.pl> <dv4eo2$hge$1@inews.gazeta.pl> <dv8vlk$s54$1@news.dialog.net.pl> <dv90h1$gm3$3@nemesis.news.tpi.pl> Reply-To: b...@w...pl NNTP-Posting-Host: xdsl-4953.lubin.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.dialog.net.pl 1142425567 31057 84.40.150.89 (15 Mar 2006 12:26:07 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Mar 2006 12:26:07 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.7.12) Gecko/20050923 Thunderbird/1.0.7 Mnenhy/0.7.3.0 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <dv90h1$gm3$3@nemesis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263100 Ukryj nagłówki Konrad Kosmowski napisał(a): | |
Zobacz także