Data: 2006-03-15 12:38:50
Temat: Re: Jaki olej do smażenia?
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** Katarzyna 'Bastet' Świderska wrote:
> Konrad Kosmowski napisał(a):
>
> > Nie. Całkiem zwykły jak na olej, w lodówce potrafi się zamienić w
> > galaretę ale w temp. pokojowej szybko wraca do normy.
>
> I nie rozni sie barwa od takiego zwyklego?
Zależy co to jest "zwykły olej", dla mnie arachidowy jest
jak najzwyklejszy. Nie ma w nim nic niezwykłego. :)
> Bo ja mam cos co pachnie orzeszkami ziemnymi, jest ciemne i odrobine
> gestsze od zwyklego oleju (poszlam i sprawdzilam), dodaje to do
> salatek, ale chcialabym wiedziec czy mozna na takim oleju tez smazyc.
Może to sezamowy?
--
+ ' .-. .
. http://kosmosik.net/ * ) )
* . . '-' . kK
|