| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfe ed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-m ail From: Konrad Kosmowski <k...@k...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do smażenia? Date: Wed, 15 Mar 2006 13:38:50 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 22 Message-ID: <dv91u9$gm3$5@nemesis.news.tpi.pl> References: <dv418k$3sb$1@opal.futuro.pl> <dv4eo2$hge$1@inews.gazeta.pl> <dv8vlk$s54$1@news.dialog.net.pl> <dv90h1$gm3$3@nemesis.news.tpi.pl> <dv914v$uah$1@news.dialog.net.pl> NNTP-Posting-Host: qt61.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1142426377 17091 80.55.45.61 (15 Mar 2006 12:39:37 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 15 Mar 2006 12:39:37 +0000 (UTC) X-Newsreader: Sylpheed-Claws 2.0.0 (GTK+ 2.6.10; i386-redhat-linux-gnu) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263102 Ukryj nagłówki ** Katarzyna 'Bastet' Świderska wrote: | |
Zobacz także