Data: 2007-09-16 21:22:06
Temat: Re: Jaki olej do smażenia?
Od: Konrad Kosmowski <k...@k...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
** akata <m...@v...pl> wrote:
>> Arachidowy nie jest najlepszym olejem - najlepszy jest kokosowy Zwany masłem
>> kokosowym (w normalnej temperaturze jest twardy) postać handlowa - płyty...
> W jaki sposób, jeśli można spytać, przygotować go do użycia, jeśli zamknięty
> jest w butelce o wąskiej szyjce? Widziałam takowy w sklepie, ale konsystencja
> + kształt butelki zniechęciły mnie do eksperymentów.
W pokojowej temperaturze normalnie się leje, może nie jak zwykły olej, ale jak
żel. W każdym razie nie ma z tym problemów.
Używałem też tego i jest fajny. Niestety w pobliżu nie mam nigdzie możliwości
zakupu tego, w Piotr&Paweł był, ale ostatnio nie widziałem.
--
+ ' .-. .
, * ) )
http://kosmosik.net/ . . '-' . kK
|