Data: 2012-06-27 05:33:41
Temat: Re: Jaki opiekacz elektryczny
Od: gosmo <t...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 26.06.2012 o 17:34 Bożena <newsowe@__gmail.com> pisze:
> "tomjas" <t...@W...onet.pl> wrote in message
> news:slrnjuipsk.o7e.tomjas@krusty.domain.org...
> | Witam.
> | Przymierzam się do zakupu opiekacza elektrycznego
> <...>
> | A dlaczego potrzebuje? Odpowiedź bardzo prosta - przygotowując kuchnie
> | dla 1 osoby nie ma sensu gotować 1-2 krokietów, piec 1 udka, itd.
> <...>
>
> Moim skromnym zdaniem opiekacz elektryczny jest bardzo niefunkcjonalnym
> zagracaczem.
> Do kuchni jednoosobowej proponuję rozejrzeć się za mini pierkanikiem z
> temoobiegiem i grilem (czyli pełnowartościowy piekarnik tylko mały)
Jedno i drugie się nie zastępują tylko uzupełniają. Ale opiekacz to
"utylizator" żywności, mały elektryczny piekarnik to podgrzewacz potraw i
talerzy (np. przed podaniem spaghetti) ;)
|