Data: 2000-12-06 14:45:48
Temat: Re: Jakie ciasta?
Od: "Danka" <j...@z...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moze to i nie taki glupi pomysl?;) TYlko jak to sie robi? Z zagotowanego
mleka czy tez nie? I ile trzeba mleka na 0,5 kg serka? I...ile czasu to
zajmuje? Bo nie pamietam zbyt wiele z czasow, kiedy moja babcia sie w to
bawila.
Pozdr.,
Danka
"Jader" <j...@p...com.pl> schreef in bericht
news:90lau8$s4s$1@sunflower.man.poznan.pl...
> Użytkownik "Danka" <j...@z...nl> napisał w wiadomości
> news:3a2e2cc7$0$88646@news2.zeelandnet.nl...
> > To tak, jak u mnie. Jedyny "twarog" dostepny tutaj, to....serek wiejski
w
> > malenkich pojemniczkach. A tak mnie ciagnie do sernika........
>
> A nie dasz rady mleka zakisic i samej sobie zrobic twarog?
>
> Jader
>
>
>
|