| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!goblin1!goblin. stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.new s.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail Message-ID: <54885dd8$0$2151$65785112@news.neostrada.pl> Cancel-Lock: sha1:c1/zD1pKwO6w5e36GUu6faeM3eg= From: Mirosław Kwaśniak <m...@u...ikem.pwr.wroc.pl> Subject: Re: Jakość mąki z młyna Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <m6775k$j4q$1@mx1.internetia.pl> User-Agent: tin/2.1.1-20120623 ("Mulindry") (UNIX) (Linux/3.2.0-4-amd64 (x86_64)) MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit Date: 10 Dec 2014 14:51:04 GMT Lines: 10 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: mirek.ikem.pwr.wroc.pl X-Trace: 1418223064 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2151 156.17.14.89:60538 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:359758 Ukryj nagłówki ZZZ <n...@n...spam.com> wrote: | |
Zobacz także