| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Adamski" <j...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jezyny- co da sie z nich zrobic Date: Mon, 15 Aug 2005 01:40:47 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 13 Sender: j...@o...pl@dsl-80-41-148-231.access.as9105.com Message-ID: <ddoobk$gpt$1@news.onet.pl> References: <ddo8ku$t6o$1@news.onet.pl> <4...@n...vogel.pl> Reply-To: "Adamski" <j...@o...pl> NNTP-Posting-Host: dsl-80-41-148-231.access.as9105.com X-Trace: news.onet.pl 1124066484 17213 80.41.148.231 (15 Aug 2005 00:41:24 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 15 Aug 2005 00:41:24 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 X-Antivirus: avast! (VPS 0532-6, 2005-08-13), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:245901 Ukryj nagłówki > Sok jezynowy bez pasteryzowania :D Mocno slodzony :) Postoi troszke i | |
Zobacz także