Data: 2005-04-15 10:34:52
Temat: Re: Jutro na obiad
Od: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> No niestety pole manewru jest moim zdaniem ograniczone.
> Ryba jednoznacznie kojarzy się z białym winem. Mnie tylko ta półwytrawnośc
> zastanawia. Natomiast wytrawne wino białe nie każdemu smakuje. Ja jestem
> fanką czerwonego wytrawnego i w białym kolorze zupełnie się nie wyznaję.
> Choć bardzo lubię białe wytrawne wina sycylijskie. Ponoć korzenie
> winorośli
> sięgają do 50 m w głąb ziemi. Bo smak wina pochodzi od ziemi i od słońca.
Wytrawne białe bardziej, ten szampan mi zgrzytał. Nie wiem, czy słusznie.
Ale nic na siłę, będzie białe, szampana się kiedyś na coś innego zostawi.
Dziękuję za porady.
K
baaaardzo wiosennie
|