Data: 2003-02-03 09:32:28
Temat: Re: Juz wiem, jak z tym curry jest...
Od: "Kruszynka" <l...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> wrote
> a nie da sie u Was nabyc curry POWDER bez tego dodatkowego
> swinstwa? SAME przyprawy minus sol (zeby sie nikt nie
> czepial...no!)
No wlasnie mialam POWDER i zawieralo wszystkie te swinstwa, wiec sie
rozgladnelam za innym. Kupilam wersje ostra. Nooooooo, to zupelnie inna
rozmowa :-))
> do fasolki po bretonsku dodaj troszke startej skorki z cytryny.
> nie musisz walic tego do sagana, tylko troszke na sprobunek...ja
> teraz odmawiam jedzenia inaczej ;))
O kurcze, nie wpadlabym na to. Mam jeszcze polowe niewykorzystanej fasoli,
trzeba cos z tym zrobic :))
Kruszynka
--
"Primum non stresere..."
|