Data: 2004-11-10 21:39:16
Temat: Re: KULEBIAKI
Od: "Gośka" <g...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > a farsz to kiszona kapusta / oczywiście odgotowana/, pieczarki, cebula,
> sól,
>
> wg rosyjskiego przepisu farsz wyglada tak : biala kapuste szadkujesz i
> gotujesz do miekkosci w mleku potem odcedzasz, dodajesz jajko na twardo
> pokrojone w kostke i przyprawy i troszke cebulki.
> Pieczesz w nagrzanym piekarniku - w zaleznosci od wielkosci plackow
>ok 40 min w 180 st
placków?
proszę napisać jak to się technicznie robi, bo ja myślałam,że robi się ciasto,
wałkuje, wycina kwadraty / czy inne / kładzidzie farsz, zawija /zakleja/ i do
piekarnika.
Pozdrawiam
Gośka
>
> Pozdrawiam,
> Ewa
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|