Data: 2001-08-01 15:00:38
Temat: Re: Kabaczek
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik sadyl <s...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
>
>
> Agnesz wrote:
> >
> > Kupiłam ostatnio dwa kabaczki średniej wielkości, przeszukałam wszystkie
> > książki kucharskie i okazało się, że nie ma żadnego przepisu.
>
> Fajne ksiązki masz :)
> http://www.kuchnia.3miasto.pl/all_k.htm od 2 do 8
>
> Możesz też zrobić leczo albo zapanierować i usmażyć jak kotlety
>
> sadyl
Albo połowki faszerowane mieloną wieprzowiną przyprawioną tak jak na mielone
tylko czosnek zamiast cebuli, dużo siekanego koperku, posypane tartą
modzarellą i w sosie ze świeżych pomidorów i bulionu. Dusi się to-to na
dużej patelni.
Agata Solon, naturalna
|