| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Anet" <a...@f...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Karkówka Date: Mon, 22 Nov 2004 13:34:31 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <cnsmk2$g8s$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cnq1mv$mj9$1@m2.bm.pw.edu.pl> <cnq8k3$b64$1@nemesis.news.tpi.pl> <cnrbpd$m5a$1@inews.gazeta.pl> <cnsj4o$es$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 213.25.176.130 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1101127107 16668 213.25.176.130 (22 Nov 2004 12:38:27 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 22 Nov 2004 12:38:27 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222357 Ukryj nagłówki > Robiłam tak i tak i wyszło na to, że jest lepsza i delikatniejsza, jak sie | |
Zobacz także