Data: 2001-12-11 16:23:36
Temat: Re: Katastrofa !
Od: <m...@h...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> ja odkad kupilem robota o wiele czesciej decyduje sie na robienie ciast
> (drozdzowych, na pierogi, czy tez makaron). Ugniecenie ciasta na pierogi
> trwa ok 40s (ile potrzeba aby zrobic to recznie?. Zrobienie ciasta
> drożdzowego (z drozdzami instant) to ok 2 min (ile trzeba ugniatac reką).
> Czyli oszczedzasz czas i nie masz "ufajdanego" calego stolu. Ubicie piany
z
> bialek- ok 40s. Zrobieni zupy kremu czy tez koktajlu - wiadamo tez bardzo
> krotko
Ja tez sie przymierzam do czegos nowego, bo antyczny mixer grozi wybuchem,
tak sie nagrzewa i smierdzi smarami. Teraz wlasnie tez nie wiem czy zwykly
mixer czy od razu robot. Ewa dostala 2 sprzeczne odpowiedzi, ja bym nadal
nie wiedziala co z fantem zrobic. Mnie to tez interesuje, wiec moze wiecej
osob zechcialoby sie wypowiedziec, bardzo prosze. Patrzalam przed chwila na
www.moulinex.com i tam jest Ovatio 3. Ja tam w ogole nie znam sie na
robotach wiec czy wprawne oko przez zerkniecie tylko moze okreslic jakie
czynnosci on dokladnie wykonuje?
bardzo prosze... ******
m-gosia
******
|