Data: 2010-06-08 08:12:09
Temat: Re: Kawa
Od: "Panslavista" <p...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"medea" <X...@p...fm> wrote in message
news:4c0df137$0$2589$65785112@news.neostrada.pl...
> Panslavista pisze:
>
>> Zawsze ziarnista, a najlepiej niepalona - upalić można na patelni do
>> stanu jaki się lubi, a zmielenie w młynku żarnowym to tylko parę minut.
>> Zapachy i smaki bez aromatyzacji niebiańskie...
>
> Masz rację.
> Można Dallmayra kupić także w wersji ziarnistej, o ile się nie mylę. Sama
> pieca do wypalania kawy nie planuję ;), ale poważnie myślę o wymianie
> starego ekspresu na taki z młynkiem.
> Jeden z moich ulubionych zapachów kuchennych - aromat świeżo mielonej
> kawy. :)
>
> Ewa
Tu masz linka:
http://www.palarniakawy.com/kawa-zielona.html
|