Data: 2004-12-13 20:41:40
Temat: Re: Kebab
Od: "mustela" <m...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Gyros nadaje "kebabowy" smak ???
Tak
> Z wieprzowiny ???
Tak
> W plastrach ???
TAK
>
> To co ci wyszło może jest i namiastką gyrosa - zakładając, że przyprawy
> których używasz są choć trochę zbliżone w smaku do oryginalnych.
Podkradane z fast-fooda gdzie robią cos takiego, swoją drogą bardzo dobre.
> Porównaj
> grochówkę robioną własnoręcznie z tą zrobioną z proszku :)
Nie lubie grochowej :)
> To co ci wyszło to na pewno nie jest to jednak kebab. Poza tym, kebab jest
> robionym z mięsa mielonego.
To czemu na trzy miasta gdzie bywam i jadam kebaby tylko raz widziałam i
jadłam z mięsa mielonego? Miało ochydny smak.
>
> To co się kręci na patyku nazywa się shoarma !
Pierwsze słysze ;)
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|