Data: 2003-12-03 09:55:06
Temat: Re: Keks
Od: "Anna Ladorucka" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lia" <L...@a...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:7v2giow3wv38.dlg@Lia.pyry.net...
>
> 2. Forma do ciasta. Magicznie wcięło z domu podłuzną forme... jesli uzyje
> formy okraglej to... obstawiam, ze musze skrocic czas pieczenia bo bedzie
> nizsza warstwa cisata, ale czy coasto nie bedzie pekac w jakis
> nieskoordynowany sposób?
To niekoniecznie racja... Ja bym nie skracala czasu pieczenia, ewentualnie
kontrolowala sytuacje patyczkiem. Najlepiej, gdybys miala kominek do tej
formy, byloby bezpieczniej.
--
Pozdrawiam,
Ania
www.biblioNETka.pl - Sprawdź, co lubisz czytać!
|