« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!n ews.memax.krakow.pl!mercury.newsgate.pl!newsgate.pl From: w...@y...pl (Weles) Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kem budyniowy Date: 19 May 2000 14:21:31 +0200 Organization: email<>news gateway Lines: 20 Sender: r...@m...newsgate.pl Message-ID: <021201bfc18c$5b1a5da0$6033a0d4@default> References: <015901bfc167$b230d440$9124bfd4@Pulawska.isk.skierniewice.pl> Reply-To: "Weles" <w...@y...pl> NNTP-Posting-Host: mercury.newsgate.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Complaints-To: n...@n...pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:28236 Ukryj nagłówki To jest porcja np. na przełożenie małego tortu. |
Zobacz także