Data: 2001-06-25 12:35:41
Temat: Re: Kiedy robic ogorki konserwowe?
Od: "{Wilma}" <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Klient - rzeczoznawcyap - info" <i...@r...com.pl> napisał
w wiadomości news:NEBBJOMGALBEKOHNOBGKIEPFDNAA.info@rzeczoznawcya
p.com.pl...
: W sobotę kupiłam 7 kg po 1,99 zł, w Hicie w Wawie. Koper mmieli
: kiepski, więc wybrałam się pod Halę Człuchowską, tam mieli łodygi jak
: kciuk faceta, z pięknymi, żółtymi kwiatkami, pachnący na 50 metrów.
:
: NIe kwitnącego nie dodawaj, jest mniej aromatyczny. Oprócz tego dużo
: czosnku, gorczyca, pieprz ziarnisty, liść laurowy, liść wiśni, orzecha
: włoskiego, czarnej porzeczki, kawałek korzenia chrzanu (tego
: ostatniego nie daję, bo mi się nie chce obierać - i tak są pyszne)
z liscmi wisni, orzecha wloskiego i czarnej porzeczki bedzie klopot, ale reszta
(mam nadzieje) do zdobycia.
Dzieki ;o))
pozdr. Wilma
|