Data: 2004-10-01 13:53:29
Temat: Re: Kielbasa krakowska
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kinga 'Słowotok' Macyszyn napisał(a):
>> Sokołów, Morliny i jakość? LOL To chyba głupie żarty?
> Napisałam przecież, że częściowo za jakość tylko. Jakość wynika IMO z
> tego, że do krakowskiej dużo wody nie wstrzykniesz.
===
Napierw nawadnia się mięso, potem robi się z niego kiełbasę.
===
> Przynajmniej nie
> tyle, ile do szynki :).
===
Nawet więcej, bo do flaka można dodatkowo dorzucić substancje wiążące.
Kiełbasa wygląda wtedy jakby była z tworzywa sztucznego i jest sucha (jak
galareta).
===
A częściowo za firmę, a to dlatego, że
> reklama musi się zwrócić. Ot co :)
===
Tu się zgodzę.
waldek
===
|