Data: 2003-07-31 00:08:03
Temat: Re: Kielbasa w piwie
Od: "dżdżownica" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "maruda - Ryszard" <maruda_smurf@#usun#gdynia.mm.pl> napisał w
wiadomości news:bg9ls7$ses$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Błąd. Mam czarny razowiec na zakwasie, samodzielnie wytopiony smalec ze
> skwarkami oraz własnoręcznie przygotowane ogórki małosolne. Popijam
> wszystko Kadarką od bratanków.
I ta Kadarka Cie gubi, że udajesz kosmopolita, a jesteś sknera to w promocji
w markecie kupujesz takie cóś. Bez tej Kadarki to byłoby tak: podsmażana
słoninka w płatach zdruzgotana przyprawami wedle gustu, trochę surowa, ale
zmiękczona i rozgrzana do niemożliwości. Razowiec i małosolne, jak
najbardziej i do tego gminiucha schłodzona do oleistości. I tym skuć się jak
cochon, koniecznie z przyjacielem.
A co ja jestem jakaś szajbnięta emigrantka, aby w nocy rad udzielać
kulinarnych?
Czołem Kolego, śpij spokojnie!
dżdżownica
|