« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!lublin.pl!news.onet. pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!n ot-for-mail From: "Kasia L." <l...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kiełbaska do wędzenia- domowa (P) Date: Sat, 8 Feb 2003 22:15:29 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 23 Message-ID: <b23t31$279$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b0v831$brg$1@news.onet.pl> <b10ctv$eli$1@news.tpi.pl> <b1s0oe$ra4$1@atlantis.news.tpi.pl> <b212aa$ock$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: pe34.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1044740001 2281 213.76.40.34 (8 Feb 2003 21:33:21 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 8 Feb 2003 21:33:21 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:145693 Ukryj nagłówki > Można. Mięso kiełbasiane upchnąć do słoika i gotować zamknięte min. 1,5 |
Zobacz także