Data: 2003-02-28 15:28:30
Temat: Re: Kielki soji
Od: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
m...@c...uni.torun.pl wrote:
> Nabylem kilka dni temu naczynie do kielkowania, wysialem zolta soje,
> Minely 4 dni od wysiania. Instrukcja twierdzi ze po takiem czasie
> sa do jedzenia. Maja korzonki dlugosci 1 cm. Niestety sa twarde.
> Gdzies czytalem ze trzeba je przed spozyciem przegotowac,
> gdzie indziej pisali, ze nie trzeba.
> Czy ktos z Was ma doswiadczenie w hodowli kielkow soji.
ja ropwniez w hodowli doswiadczenia nie mam, ale sadzac po tych sklepowych
(na tackach sprzedawane, firmy solida), to jeszcze za male skoro maja tylko
centymetr. tamte maja dobrych 5 cm pewnie - tak na oko. i twarde nie sa....
pozdr.
pat
--
vege.pl http://www.vege.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|