Data: 2004-01-29 19:19:29
Temat: Re: Kminek
Od: m...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Do czego tego czegoś stosować?
>
Kminek? Ja dodaję prawie do wszystkiego, ale to już chyba moje "zboczenie".
Najlepiej amakuje z:
- wieprzowiną - natrzeć schab, boczek, szynkę, dodać do gulaszu
-
dodać do surówek np. z kiszonej kapusty
- dodać do marynaty do mięsa - dziczyzny, wołowiny
- ugotować "zupę węgierską" / niedawno podawałam przepis w poście "koniec
miesiąca"
- zrobić wódkę kminkówkę
dalej muszę się pohamować z przykładami, bo zaraz się okaże, że zaproponuję Ci
go do wszystkiego / nawet do jajecznicy/ .
pzdr.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|