Data: 2007-09-25 13:48:18
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 25 Sep 2007 14:08:43 +0200, "Dominik Jan Domin"
<d...@g...com> wrote:
>Użytkownik "Maciej Jastrzębski" <p...@a...man.lublin.pl> napisał w
>wiadomości news:fd8sgk$d38$1@news.lublin.pl...
>
>>> Analogicznie z innymi daniami: bujlabez jako zupa biedoty z Marsylii to
>>> zwykłe, sycące danie. Smaczne, nie zaprzeczam. Ale podawanie bujlabez w
>>> Polsce, wyłącznie z drogich importowanych składników zahacza o snobizm.
>>
>> No i fajnie - komuś to przeszkadza?
>>
>> PS. Sprawdzenie, jak się pisze 'bouillabaisse' też byłoby snobizmem?
>
>Nie, specjalnie i złośliwie napisałem to fonetycznie. Du ju anderstand?
>
>DJD
Too juz chyba raczej bujabes
pierz
K.T. - starannie opakowana
|