Data: 2007-09-25 14:24:00
Temat: Re: Kody kulinarne
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:q54if3dq00br5jqekf6bo8jt99qhgd2ejp@4ax.com...
> On Tue, 25 Sep 2007 14:08:43 +0200, "Dominik Jan Domin"
> <d...@g...com> wrote:
>
>>Użytkownik "Maciej Jastrzębski" <p...@a...man.lublin.pl> napisał w
>>wiadomości news:fd8sgk$d38$1@news.lublin.pl...
>>
>>>> Analogicznie z innymi daniami: bujlabez jako zupa biedoty z Marsylii to
>>>> zwykłe, sycące danie. Smaczne, nie zaprzeczam. Ale podawanie bujlabez w
>>>> Polsce, wyłącznie z drogich importowanych składników zahacza o snobizm.
>>>
>>> No i fajnie - komuś to przeszkadza?
>>>
>>> PS. Sprawdzenie, jak się pisze 'bouillabaisse' też byłoby snobizmem?
>>
>>Nie, specjalnie i złośliwie napisałem to fonetycznie. Du ju anderstand?
>>
>>DJD
>
> Too juz chyba raczej bujabes
Możliwe. Że ne parl pa frąse.
DJD
|