Data: 2008-03-27 20:31:02
Temat: Re: Koreańska rzodkiew.
Od: Als <1...@1...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 27 Mar 2008 21:24:39 +0100, Jerzyn napisał(a):
> Als pisze:
>> Mam też pytanie dodatkowe - skoro faktycznie jest to jakiś gatunek białej
>> rzodkwi, to co trzeba zrobić, żeby po zamarynowaniu [...]
>
> Z tego co wiem oni ja kiszą tak jak my kapustę.
> pozdr. Jerzy
Tylko że ona nie smakowała jak kiszona - już bardziej jak marynowana
(zresztą znalazłem przepis na "pickled daikon", ale jak marynowałem w domu
z sosem sojowym i octem ryżowym, to niestety nutą dominującą jest zapach
rzodkwi :( ).
--
Pozdrawiam, Als (w mailu nie mam żadnej jedynki)
WinErr: 00D
Okno zamknięte - nie wyglądaj na zewnątrz.
|