Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Krem budyniowy. Re: Krem budyniowy.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Krem budyniowy.

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!news.astraweb.com!border5.a.newsrouter.astr
aweb.com!border2.nntp.ams.giganews.com!border1.nntp.ams.giganews.com!nntp.gigan
ews.com!feeder2.cambriumusenet.nl!82.197.223.100.MISMATCH!feeder2a.cambriumusen
et.nl!82.197.223.103.MISMATCH!feeder3.cambriumusenet.nl!feed.tweaknews.nl!209.1
97.12.242.MISMATCH!nx01.iad01.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrad
a.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada
.pl.POSTED!not-for-mail
From: "Stokrotka" <o...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <i...@4...net>
<531434a3$0$2236$65785112@news.neostrada.pl>
<5314456d$0$2362$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Krem budyniowy.
Date: Mon, 3 Mar 2014 13:08:48 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138
Lines: 23
Message-ID: <531470eb$0$2228$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: ip-78-30-82-28.free.aero2.net.pl
X-Trace: 1393848556 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 2228 78.30.82.28:1146
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:355065
Ukryj nagłówki


>> Ale popatsz jak weźmiesz 3 budynie albo 1 krem karpatkowy w proszku to
>> cena ta sama.
>> Dalej robisz prawie tak samo, a w budyniu będziesz mieć nieprawidłowe
>> (większe) stężenie konserwantuw i aromatuw (bo było mniej mleka), i
>> śladowo więcej roboty (otwierasz 3 torebki, dodajesz cukier). Ja wybieram
>> więc zwykle gotowy proszkowy krem.
>
> Lepiej - o wiele mniej roboty, ponieważ budyń robi się samemu, nie z
> torebki - trzeba rozbić jajko (a może nawet dwa), oddzielić białko od
> żółtka, dodać cukier, mąkę, wymieszać, ugotować najpierw mleko, potem
> całość... normalnie zgroza. ;-)
>
Jak weźmiesz samo żułtko, bez białka, to holesterol będzie niewyważony.
A bić białka to siądą w temperaturce i roboty więcej.

--
http://ortografia.3-2-1.pl/ w zakładce 'inne' syntezator mowy GdakMini1_08
i program dietetyczny Ananas1_3d
(tekst bez: ó, ch, rz i -ii) Ortografia to NAWYK, często nielogiczny,
ktury ludzie ociężali umysłowo, nażucają bezmyślnie następnym pokoleniom.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
03.03 FEniks
03.03 Stokrotka
03.03 Ikselka
03.03 FEniks
04.03 Anai
04.03 Ikselka
04.03 Ikselka
04.03 Stokrotka
04.03 Stokrotka
04.03 Stokrotka
04.03 Stokrotka
04.03 Anai
04.03 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6