Data: 2015-07-14 22:12:45
Temat: Re: Krem do tarty
Od: Trefniś <t...@m...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu .07.2015 o 20:45 FEniks <x...@p...fm> pisze:
> W dniu 2015-07-14 o 19:39, Qrczak pisze:
>> Dnia 2015-07-14 14:48, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>>
>>> A wiesz, że owoce pokrojone, w dodatku wymieszane z czymkolwiek,
>>> puszczą
>>> soku tym więcej? W tarcie chodzi o to, żeby owoce były jak najświeższe
>>> i
>>> jak najmniej przetworzone. Przynajmniej mnie na tym zależy.
>>
>> A wiesz, że niektóre pany miewają urlopowo napięty okres?
>
> Widzę właśnie, choć nie do końca pojmuję.
Bo kluczem jest zrozumienie _siebie_ - czytaj w innych moich postach.
Niektóre panie tego nie pojmują!
Kobieta Twego pokroju powinna wiedzieć,że genetycznie jest od _gotowania_ !
Możesz być pierwszą Polką, która zdobędzie gwiazdkę Michelin.
Powodzenia - chętnie będę odszczekiwał wszelkie inwektywy!
Ale Twoich potraw pewnie nawet "rodzina" smakuje niechętnie - pewność!
Zwłaszcza świeżych owoców zmanierowanych w "kremie do tarty" - żenada!
--
Trefniś
|