Data: 2004-01-31 12:16:26
Temat: Re: Krem do tortu z masłem czy z masmixem?
Od: "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "kalinika" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bvg4uo$hrr$1@inews.gazeta.pl...
W jednym do kremu
> użyto masła,w drugim masmixa.Co sądzicie,który będzie lepszy?Czy do kremu
> kawowego mozna dodać spirytus?Będę wdzięczna za odpowiedż.
Mnie to sie zawsze (moze tylko) wydawalo, ale masmix imho jest lekko slonawy
i raczej nie pasuje mi do kremu
my zawsze robilysmy na masle ewentualnie na margarynie, ale takiej w kostce
do pieczenia czy cos, nie na tych smarownych
Teraz idziem na latwizne - jesli w ogole robimy jakis placek z kremem - i
proszkowy jest, ale pysznosciowaty ;)
Marta
|