Data: 2004-01-31 19:38:16
Temat: Re: Krem do tortu z masłem czy z masmixem?
Od: "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "kalinika" <k...@g...pl> napisał w wiadomości
news:bvgvd4$m16$1@inews.gazeta.pl...
> No,ciasto orzechowo jajeczne właśnie wyjęte z piekarnika,ładnie
> wyrosło,tylko trochę się z góry przypaliło.Teraz mam dylemat czy
przekładać
> je kremem dziś jak ostygnie,czy jutro przed imprezą?Jak Wy robicie?
tortowa
> ignorantka.
ja bym przelozyla jeszcze dzisiaj, przejdzie smakiem kremu :) i bedzie po
prostu lepsze, tylko uwazac potem gdzie, w jakiej temperaturze i w
towarzystwie jakich produktow (jesli w lodowce) trzyma sie placek :)
Marta
|