Data: 2004-11-03 12:46:36
Temat: Re: Kuchenka mikrofalowa - do czego?
Od: Grzegorz Janoszka <G...@S...pro.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 3 Nov 2004 11:01:01 +0100 I had a dream that topjes <n...@d...rady> wrote:
> Faktem jest, że da się odróżnić odgrzaną w mikrofali (nie na grillu) pizzę a
> podgrzaną w piekarniu. Tak samo da się rozróżnić odgrzenego kotleta,
> ziemniaki i groszek z marchewką od tego samego odgrzanego na patelni.
> Podobnie krokiety, pierogi itp itd.
> Bo piszecie chyba o tym samym - tylko troche inaczej ;)
Mówisz o czymś innym - podgrzewanie w piekarniku do pieczenie,
podgrzewanie na patelni to smażenie. Oczywiście że nawet dziecko odróżni
potrawę pieczoną czy smażoną od gotowanej.
Szło mi np. o podgrzewanie zupy, alkoholu itp - tego nie da się
odróżnić. Podobnie, gdyby na patelni NIE smażyć, a tylko podgrzać, o ile
to oczywiście jest możliwe, to różnicy też by nie było.
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
|