Data: 2013-04-08 11:06:18
Temat: Re: Kuchnia w TV
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 08 Apr 2013 10:35:30 +0200, wolim napisał(a):
> W dniu 2013-04-07 22:08, Ikselka pisze:
>
>> Ano pewnie, nie stosowano wtedy jeszcze tej całej trującej chemii
>> wędliniarskiej co to się ją z wiaderek wlewa do masy mięsnej itp. Zarówno
>> wśród tzw (tylko z nazwy) wędlin, jak i innej żywności, dziś trudno znaleźć
>> w sklepie cokolwiek, czego człowiek nie bałby się jeść. Ja już zwątpiłam -
>> nawet jeden z dwóch moich ulubionych gatunków chleba, które uważałam za
>> ostatnie z tych całkiem całkiem, się już popsuł i jest napompowany
>> utrwalaczami i polepszaczami; no niby nie ma zmiany w składzie, ale nie ma
>> siły, kupowałam ten chleb od lat i od niedawna to już absolutnie nie jest
>> to samo.
>
> Pewnie robią go z GMO.
Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem, to Ci napiszę, z czego.
--
XL "Nie należy mylić prawdy z opinią większości." Jean Cocteau
|