Data: 2012-06-25 13:21:03
Temat: Re: Kuchnia weselna
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:jixt9zxd51aw$.14b4qpbm9gz1g$.dlg@40tude.net...
> Dnia Mon, 25 Jun 2012 14:26:49 +0200, Stefan napisał(a):
>
>> ale jak lepią trzy tysiące kołdunów (z siekanej polędwicy i łoju
>> baranio-wołowego) to już widziałem :)))
>
> Na strychu, czy w piwnicy?
> :-]
> --
> XL
Zaskoczę cię - kuchnia o pow jakieś 800 metrów kwadratowych albo i większa.
Zleceniodawca wesela zażyczył sobie ręcznie robione kołduny i wiele innych
ciekawostek. Chociaż kuchnia była wyposażona tiptop, wszystko, łącznie z
kremami do ciast, tortów, było robione ręcznie.
Hotel Cracovia pamiętasz? właśnie tam było to wesele, takie "kameralne" na
czterysta osób. Wtedy Merca za to wesele można było kupić...
pozdr
Stefan
|