Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kugiel Re: Kugiel

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kugiel

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new
s.nask.pl!news.nask.org.pl!news.uni-stuttgart.de!news.belwue.de!newsfeed01.sul.
t-online.de!t-online.de!newsfeed.kpn.net!pfeed09.wxs.nl!news.astraweb.com!borde
r1.a.newsrouter.astraweb.com!news.netcologne.de!ramfeed1.netcologne.de!newsfeed
.freenet.ag!newsfeed.kamp.net!newsfeed.kamp.net!nx02.iad01.newshosting.com!news
hosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!atlantis.news.ne
ostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
From: XL <i...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kugiel
Date: Mon, 22 Mar 2010 22:47:43 +0100
Organization: TP - http://www.tp.pl/
Lines: 26
Message-ID: <w0vzd4qizoxe$.15rfg52r06am8$.dlg@40tude.net>
References: <cbt0ru0rv37i$.f8xgub50pu4q$.dlg@40tude.net>
<8...@l...googlegroups.com>
Reply-To: i...@g...pl
NNTP-Posting-Host: aemn208.neoplus.adsl.tpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: nemesis.news.neostrada.pl 1269295166 14894 79.191.65.208 (22 Mar 2010
21:59:26 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 22 Mar 2010 21:59:26 +0000 (UTC)
User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327521
Ukryj nagłówki

Dnia Mon, 22 Mar 2010 00:42:17 -0700 (PDT), JaMyszka napisał(a):

> On 18 Mar, 17:12, XL wrote:
>> W sobotę zrobię. Jadłam to u znajomych, oooo
mniammmm...http://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_
int.php?id_p=2831
>> Kto jadł, ten wie, o czym szumią kubki smakowe :-)
>
> No i co? Jak wyszedł?
> Pytam, bo w moim wątku znalazł się ludź, któremu on nie pasował.
> http://groups.google.pl/group/pl.rec.kuchnia/browse_
frm/thread/c4bd32e8c348bd81/71ce4d62c62f44d7?lnk=gst
&q=jamyszka#
> (daję linka, bo tam jest też ciekawy przepis od BasiBjk:))
> A przepis, który otrzymałam, był bardzo prosty:
> - zetrzeć gęsiówkę surowych ziemniaków
> - przyprawić tak jak na placki ziemniaczane
> - zatopić w masie mięso z kością (nieprzyprawione) - to do uznania:
> golonka, żeberka, itp.; świnina, baranina
> - całość wsadzić do piekarnika na 4 godz. w temp. 160 st.

Zrobiłam jak piszesz, z żeberkami i golonka przednią, bo tylnej nie lubimy
- przednia jest delikatna; prawie dokładnie to samo, jak tu podajesz, bo
dla pewności zadzwoniłam po prostu do tych znajomych, u których go jadlam i
oni robią jak Ty :-)
Oni robią w prodiżu i ja też tak zrobiłam - pychota!!! Musiałam zwiększyć
moje treningi ranne i wieczorne z 30 do 45 minut... ale warto było :-)
--

Ikselka.//

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?