Data: 2003-12-15 07:36:41
Temat: Re: Kura, ryz i rolol
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 14 Dec 2003 23:39:40 +0100, "Ewa (siostra Ani) N."
<n...@y...com> wrote:
>Le dimanche 14 décembre 2003 ŕ 21:29:09, vous écriviez :
>
>> z jarzyn salatke, a reszte to rzeczywiscie domowe zaslupie - warto
>
>Robilas juz ? W zamrazarce sie konserwuje ?
>
>
>
>Ewcia
no pewnie ;) odparowalam, ale zostawialam albo w rondelku albo
pakowalam w male plastikwe pudeleczka z przykrywka. jak zywe
potem do zupy albo innego sosu...teraz po szynce swiatecznej
bede znowu miala (dran - znaczy ta szynka) mozno wedzona i mocno
slona wiec w sumie nie koncentruje za bardzo tego wywaru, bo
jeszcze zapomne i po co ;))
trys
K.T. - starannie opakowana
|