| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!news.ipartners.pl!newsfeed.tpinternet.pl!ne ws.onet.pl!not-for-mail From: "Magdalena Witkowska" <s...@x...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Kurczak błyskawiczny, pytanie Date: Wed, 19 Nov 2003 23:17:07 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 25 Sender: s...@p...onet.pl@server.xpect.pl Message-ID: <bpgq5j$491$1@news.onet.pl> References: <002501c3adca$6c6eb6e0$6600a8c0@ap.siedlce.pl> <bpdbuu$9on$1@news.onet.pl> <004601c3ae23$7b929c00$6600a8c0@ap.siedlce.pl> NNTP-Posting-Host: server.xpect.pl X-Trace: news.onet.pl 1069280243 4385 80.55.50.30 (19 Nov 2003 22:17:23 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 19 Nov 2003 22:17:23 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:179972 Ukryj nagłówki > A czy mogę je optoczyć w zwykłej mące, takiej jak do naleśników, albo w | |
Zobacz także