Data: 2003-11-18 22:29:25
Temat: Re: Kurczak błyskawiczny, pytanie
Od: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Pokaż wszystkie nagłówki
> > Jeśli Wanilia mnie czyta, albo ktoś już to robił, to chciałam zapytać,
czy
> > każdy kawałek kurczaka w cieście muszę smażyć osobno,
>
> Wg mnie razem, ale tak, by się nie posklejały. Ja robię coś podobnego i
> smażę hurtem.
> Moja osobista uwaga - panierka z mąki ziemniaczanej jest okropna. Śliska.
> Osobiście wolę z maki kukurydzianej.
>
> Acz o gustach się nie dyskutuje :)
>
> Pozdrawiam
> Sasannka
> ---
> http://sasannka.xpect.pl
>
> --_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-
-_--_--_--
>
> >> www.REBEL.pl <<
>
> Największy sklep z grami wszelkiego rodzaju w polskim Internecie!
>
>
A czy mogę je optoczyć w zwykłej mące, takiej jak do naleśników, albo w
bółce tartej? Niestety nie mam kukurydzianej.
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|